Careers

 

We are always on the lookout!

 

Andersen Tax & Legal's approach demands creativity, flexibility, and out-of-the box thinking. Therefore our team consists of young, eager professionals who are used to go beyond the beaten path. Are you looking for a tax, financial or legal position with plenty room for well-supported self-development and client ownership? Taxperience offers a commensurate package of remuneration and benefits, providing a work environment full of challenges and without limitation of any kind.

Are you interested in pursuing a career at Andersen Tax & Legal?
Upload your CV or check out the job postings below.

Andersen Tax & Legal is always hiring

Consultant Indirect Tax

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Consultant Indirect Tax'. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Read more

Paralegal (m/v) Notariaat Ondernemingsrecht

Voor onze groeiende nationale- en internationale legalisatiepraktijk zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van Paralegal (m/v), met bij voorkeur enige jaren ervaring met het ondernemingsrecht.

Read more

Student-medewerker (m/v) Notariaat Ondernemingsrecht

Wij zijn voortdurend op zoek naar een student-medewerk(st)er voor de notariële praktijk. Wil je werken in een jong en dynamisch team en wil jij deel uitmaken van onze notariële praktijk?

Read more

Tax compliance consultant (32-40 uur)

Voor onze DGA praktijk in ’s-Hertogenbosch zoeken wij een ervaren tax compliance specialist om onze succesvolle ondernemers te ondersteunen. Als lid van het tax compliance team denk je tevens (pro)actief mee over zaken als procesverbetering, communicatie en IT-oplossingen. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen?

Read more

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht notariaat Amsterdam

Voor ons notariaat in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van "kandidaat-notaris ondernemingsrecht", bij voorkeur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Heb jij ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk? Wil je werken in een jong en dynamisch team en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

Read more

Tax Advisor standplaats Amsterdam

Andersen Tax & Legal is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Tax Advisor’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

Read more

Ervaren belastingadviseur DGA praktijk, kantoor 's-Hertogenbosch

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zoeken wij een ervaren belastingadviseur om onze succesvolle ondernemers te ondersteunen.  Ben jij de ervaren professional met een eigen netwerk bestaande uit MKB organisaties en familiebedrijven? En is het jouw passie om op een persoonlijke wijze deze ondernemers van een zo goed mogelijk financieel advies te voorzien? Solliciteer vandaag nog!

Read more

Ervaren tax advisor internationale praktijk, kantoor 's-Hertogenbosch

Andersen Tax & Legal is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Senior Tax Advisor’ voor succesvolle ondernemers in het middensegment. Vanwege harde groei van de Internationale praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige en doortastende nieuwe collega.

 

Read more

Transfer Pricing Specialist, kantoor 's-Hertogenbosch

Andersen Tax & Legal is op zoek naar meerdere Transfer Pricing Specialisten ter versterking van haar adviespraktijk. De ideale kandidaat - al dan niet aan te werven als onderdeel van een team – heeft een universitaire achtergrond en minimaal 4 jaar ervaring tot zeer senior niveau, opgedaan in de setting van een 'Big Four' adviespraktijk of vergelijkbaar.

Read more

Employees

Sam Abbing

Tax Partner

More

Ramon van Aarle

Tax partner

More

Erik van Peursem

Tax Partner

More