Careers

 

We are always on the lookout!

 

Andersen Tax & Legal's approach demands creativity, flexibility, and out-of-the box thinking. Therefore our team consists of young, eager professionals who are used to go beyond the beaten path. Are you looking for a tax, financial or legal position with plenty room for well-supported self-development and client ownership? Taxperience offers a commensurate package of remuneration and benefits, providing a work environment full of challenges and without limitation of any kind.

Are you interested in pursuing a career at Andersen Tax & Legal?
Upload your CV or check out the job postings below.

Andersen Tax & Legal is always hiring

Assistent Accountant, kantoor 's-Hertogenbosch

Andersen Tax & Legal is op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Assistent Accountant’ voor onze service line Financial Advisory & Accounting Services. Ben jij die professional die op zoek is naar een mooie functie binnen een nuchtere, hard groeiende en uitdagende omgeving en sluit je goed aan op het profiel? 

Read more

Consultant Indirect Tax, standplaats 's-Hertogenbosch

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Consultant Indirect Tax'. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Read more

Student-medewerker (m/v) Notariaat Ondernemingsrecht

Wij zijn voortdurend op zoek naar een student-medewerk(st)er voor de notariële praktijk. Wil je werken in een jong en dynamisch team en wil jij deel uitmaken van onze notariële praktijk?

Read more

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht notariaat Amsterdam

Voor ons notariaat in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van "kandidaat-notaris ondernemingsrecht", bij voorkeur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Heb jij ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk? Wil je werken in een jong en dynamisch team en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

Read more

Tax Advisor standplaats Amsterdam

Andersen Tax & Legal is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Tax Advisor’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

Read more

Junior Tax advisor kantoor Amsterdam

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Junior Tax Advisor’.  Vanwege harde groei van zowel de nationale- als internationale praktijk zijn wij op zoek naar zelfstandige en doortastende nieuwe collega’s. Ben jij de jonge professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de klant van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? 

Read more

Ervaren belastingadviseur DGA praktijk, kantoor 's-Hertogenbosch

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zoeken wij een ervaren belastingadviseur om onze succesvolle ondernemers te ondersteunen.  Ben jij de ervaren professional met een eigen netwerk bestaande uit MKB organisaties en familiebedrijven? En is het jouw passie om op een persoonlijke wijze deze ondernemers van een zo goed mogelijk financieel advies te voorzien? Solliciteer vandaag nog!

Read more

Transfer Pricing Specialist, kantoor 's-Hertogenbosch

Andersen Tax & Legal is op zoek naar meerdere Transfer Pricing Specialisten ter versterking van haar adviespraktijk. De ideale kandidaat - al dan niet aan te werven als onderdeel van een team – heeft een universitaire achtergrond en minimaal 4 jaar ervaring tot zeer senior niveau, opgedaan in de setting van een 'Big Four' adviespraktijk of vergelijkbaar. 

 Are you not too Big 4 a different approach?

Read more

Enthousiaste Receptioniste (32-40 uur)

In een gecombineerd team van vijf secretaresses en receptionistes ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de algehele ondersteuning van de medewerkers en gasten van Taxperience. In de functie van Receptionist ben je in algemene zin verantwoordelijk voor de telefooncentrale, de ontvangst en het verzorgen van de gasten, de representativiteit van het kantoor en het verzorgen van post en bestellingen. Je bent het visitekaartje van de organisatie en vertaalt dit in elke verantwoordelijkheid die in jouw portefeuille valt. Daarnaast ondersteun je de secretaresses waar nodig en vice versa.

Read more

Employees

Willem van Doorn

Corporate Finance Advisor

More

Sjoëlla Jakoba

Notary Associate

More

Josine Vos

Senior Tax & Transfer Pricing Manager

More