Careers

 

We are always on the lookout!

 

Andersen Tax & Legal's approach demands creativity, flexibility, and out-of-the box thinking. Therefore our team consists of young, eager professionals who are used to go beyond the beaten path. Are you looking for a tax, financial or legal position with plenty room for well-supported self-development and client ownership? Taxperience offers a commensurate package of remuneration and benefits, providing a work environment full of challenges and without limitation of any kind.

Are you interested in pursuing a career at Andersen Tax & Legal?
Upload your CV or check out the job postings below.

Andersen Tax & Legal is always hiring

Assistent Finance Manager

Verantwoordelijkheden:

 • Verzorging van het complete facturatieproces van 10 verschillende entiteiten;
 • Voeren van de crediteuren- en debiteurenadministratie ;
 • Voeren van de grootboekadministratie;
 • Verzorgen van bankboekingen en het voorbereiden van betalingen;
 • Verzorgen naar BTW aangiften voor alle entiteiten;
 • Beheren debiteurenportefeuille en bijbehorend credit management;
 • Verwerken en beheren van de pin en credit card betalingen;
 • Beheren van het wagenpark en de bijbehorende leasecontracten;
 • Ondersteunen bij de maand- kwartaal- en jaarafsluiting;
 • Assisteren bij management rapportages.

Functie eisen:

 • Afgeronde HBO opleiding (in financieel administratieve richting)
 • Circa 2-3 jaar werkervaring in een financieel administratieve positie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal
 • Uitstekende beheersing van Ms Office. Ervaring met Unit4 is een pre;
 • Je werkt secuur, gedreven en stelt je flexibel op;
 • Je bent communicatief sterk, je houdt van dynamiek en ziet het als een uitdaging mee te groeien met onze organisatie.

Andersen Tax & Legal is een bijzonder veelzijdige organisatie. Van origine zijn we een fiscale dienstverlener met circa 70 professionals. Middels ons lidmaatschap bij Andersen Global opereren we inmiddels wereldwijd. Met business lines als Corporate Finance, Legal, IT en Interim Solutions is een unieke situatie ontstaan. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen voor  een goede werksfeer en marktpositie. 

We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd  team. Er zijn korte communicatielijnen en er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Dennis Gosselin via +31650125125 of HR@andersentaxlegal.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read more

Consultant Indirect Tax

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Consultant Indirect Tax. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Read more

Tax Compliance (senior) Manager

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle Tax Compliance (senior) Manager met 8 tot 12 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

 

 

Read more

Tax Compliance (senior) Medewerker

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle Tax Compliance (senior) Medewerker met 3 tot 7 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Read more

Junior Fiscalist

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Junior Fiscalist’. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste starter of iemand met 1-3 jaar werkervaring met de ambitie door te groeien tot een ervaren generalist. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

Read more

Paralegal (m/v) Notariaat Ondernemingsrecht

Voor onze groeiende nationale- en internationale legalisatiepraktijk zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van Paralegal (m/v), met bij voorkeur enige jaren ervaring met het ondernemingsrecht.

Read more

Junior Consultant Indirect Tax

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Junior Consultant Indirect Tax. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Read more

Transfer Pricing Specialist, kantoor 's-Hertogenbosch

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Transfer Pricing Specialist. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder! We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

 

Read more

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht notariaat Amsterdam

Voor ons notariaat in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van "kandidaat-notaris ondernemingsrecht", bij voorkeur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Heb jij ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk? Wil je werken in een jong en dynamisch team en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

Read more

Junior Transfer Pricing Specialist, kantoor ‘s-Hertogenbosch

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Junior Transfer Pricing Specialist’. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste starter of iemand met 1-2 jaar werkervaring met de ambitie om het vak van Transfer Pricing eigen te maken. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

Read more

Student-medewerker (m/v) Notariaat Ondernemingsrecht

Wij zijn voortdurend op zoek naar een student-medewerk(st)er voor de notariële praktijk. Wil je werken in een jong en dynamisch team en wil jij deel uitmaken van onze notariële praktijk?

Read more

Tax Advisor standplaats Amsterdam

Andersen Tax & Legal is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Tax Advisor’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

Read more

Ervaren belastingadviseur DGA praktijk, kantoor 's-Hertogenbosch

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Belastingadviseur’ voor succesvolle ondernemers in de DGA praktijk. Vanwege de snelle groei van onze DGA-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een doortastende en zelfstandige nieuwe collega. Ben jij de ervaren professional en is het jouw passie cliënten te voorzien van zo goed mogelijk advies en op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? Wij zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

Read more

Internship

De aanpak van Andersen Tax & Legal vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Andersen Tax & Legal samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het tax team van Andersen Tax & Legal over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Read more

Employees

Willem van Doorn

Corporate Finance Advisor

More

Josine Vos

Senior Tax & Transfer Pricing Manager

More