Consultant Indirect Tax, standplaats 's-Hertogenbosch

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Consultant Indirect Tax'. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

 

We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille in zowel binnen- als buitenland zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd  team.

Als Consultant Indirect Tax ben je onderdeel van de btw-adviesgroep en werk je onder begeleiding van de VAT Director. De btw-adviesgroep is een jong en dynamisch team en adviseert een gevarieerde klantenkring bestaande uit Nederlandse MKB+ bedrijven en grote (buitenlandse) multinationals op het gebied van de btw en douane. Naast advisering houdt je je ook bezig met het opstellen en indienen van btw-aangiften voor onze cliënten. De combinatie tussen advisering en aangiftewerkzaamheden staat garant voor uitdagend en afwisselend werk op internationaal niveau. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Door de korte lijnen (zowel intern als extern) kun je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf voortdurend ontwikkelen.

Als Consultant Indirect Tax werk je op een diversiteit aan nationale en internationale klanten, in nauwe samenwerking met een director of manager. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor deze klanten en krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Je voert analyses uit op het gebied van btw, overdrachtsbelasting en douane. Ook word je ingezet in onze btw-aangiftepraktijk. De combinatie tussen het btw-aangiftewerk en het btw-advieswerk geeft een veelzijdig werkgebied.  

We zijn opzoek naar iemand die zich het indirect tax vak helemaal eigen wil maken en daarnaast de ambitie heeft om door te groeien tot een zelfstandig werkend manager. Ben jij de starter die zijn/haar carrière een boost wil geven en herken je je in het gestelde profiel? En kijk je er naar uit om in een ondernemende en energieke omgeving het beste eruit te halen voor onze cliënten? Dan zien we heel graag jouw sollicitatie tegemoet!

Functie-eisen 

  • Afgestudeerd WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie (Accent Indirecte Belastingen);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
  • Goede beheersing van MS Office applicaties (Word, Excel en PowerPoint);
  • Je bent analytisch, leergierig, ambitieus, klantgericht en resultaatgericht;
  • Je kunt goed in een team werken en je bent communicatief sterk.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Gaudelaine Tiessen via +31611867793 of HR@AndersenTaxLegal.nl. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv