Paralegal (m/v) Notariaat Ondernemingsrecht

Voor onze groeiende nationale- en internationale legalisatiepraktijk zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van Paralegal (m/v), met bij voorkeur enige jaren ervaring met het ondernemingsrecht.

Notariaat Amsterdam

Ondernemen vergt lef. Het lef om gebaande paden te verlaten en nieuwe mogelijkheden te zien. Steeds vaker liggen die mogelijkheden ook buiten Nederland. Andersen Legal ontzorgt en ondersteunt bedrijven bij het (internationaal) ondernemen. Dat kunnen we omdat we gespecialiseerd zijn in (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord en in het bijzonder vanuit een notarieel perspectief.

Denk aan het opzetten van (internationale) vennootschappelijke- en financieringsstructuren, de advisering omtrent nationale herstructureringen evenals grensoverschrijdende fusies en omzettingen en de implementatie daarvan. Naast herstructureringen is er een duidelijke focus op het begeleiden van transacties, zoals management buy-outs, het opzetten van joint-venture en acquisitiestructuren alsmede de financiering daarvan, veelal ten behoeve van private equity partijen.

Het notariaat in Amsterdam is onderdeel van Andersen Tax & Legal Nederland. Andersen Tax & Legal heeft voor elk format passende dienstverlening. We zijn de aangewezen partner van ondernemers. Wij ontzorgen hen op fiscaal, juridisch, interim en corporate finance vlak. Zodat zij kunnen doen waarin ze goed zijn. Dat geldt ook voor onze internationale klanten doordat we lid zijn van Andersen Global.

De vacature

Een groot onderdeel van jouw werkzaamheden zal bestaan uit het verzorgen van de legalisaties waarbij je intensief contact zult hebben met cliënten, rechterlijke instanties, ambassades, de Kamer van Koophandel en koeriersdiensten. Als paralegal binnen het notariaat werk je nauw samen met je collega’s. Je levert zowel juridische ondersteuning als administratieve assistentie. Daarnaast onderhoud je schriftelijk en telefonisch contact met cliënten en instanties, bewaak je de voortgang van dossiers en handel je bepaalde zaken zelf af. Onderdeel daarvan is het opstellen en versturen van declaraties.

Wij zoeken iemand op HBO niveau met relevante opleidingen/cursussen en werkervaring in ondernemingsrecht. Je hebt een sterk analytisch vermogen, sterke communicatieve/sociale vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent leergierig, flexibel en nauwkeurig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent bij voorkeur fulltime beschikbaar. Parttime is bespreekbaar.

Interesse?

Wil jij werken in een prettige werksfeer in een modern uitgerust kantoor, gelegen aan de Zuidas in Amsterdam met ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kan je contact opnemen met Nikita Cherkesov via +31611730454 of nikita.cherkesov@andersentaxlegal.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv