Tax Advisor standplaats Amsterdam

Andersen Tax & Legal is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Tax Advisor’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

Andersen Tax & Legal is een bijzonder veelzijdige organisatie. Als lid van Andersen Global® een wereldwijde en internationale samenwerking van leden bestaande uit fiscale en juridische professionals bieden wij onze klanten een wereldwijde dekking. Met business lines als Corporate Finance, Notariaat, IT en Interim Solutions is een unieke situatie ontstaan. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen voor  een goede werksfeer en marktpositie.

We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd  team. Er zijn korte communicatielijnen en er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Andersen Tax & Legal bedient alle segmenten. We hebben een zeer brede klantenportefeuille bestaande uit nationale bedrijven evenals grote internationale bedrijven. 

 

Fiscalist bij Andersen Tax & Legal

Als fiscalist mag je een keuze maken tussen nationaal en internationaal, al is beide ook een optie. Je houdt je vanuit fiscaal oogpunt bezig met de groei van je klanten, de planning en het mogelijk maken van verdere professionalisering. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en je hebt snel direct klantcontact. Je stemt continu af met andere professionals om tot uitstekende fiscale advisering te komen. 

 

Wie nodigen we graag uit?

Voor ons kantoor in Amsterdam zoeken wij fiscalisten met een universitaire achtergrond en minimaal 4 jaar ervaring in bij voorkeur een Big 4 omgeving, hetzij in de nationale dan wel in de internationale praktijk. Je beschikt over doelgerichte en positief kritische instelling houdt ervan om uitgedaagd te worden. Je bent creatief, je kunt goed zelfstandig werken en streeft er naar een klant van praktisch advies te voorzien.

 

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in.

Voor vragen kun je contact opnemen met Dennis Gosselin via +31650125125 of HR@andersentaxlegal.nl. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv