Student-medewerker (m/v) Notariaat Ondernemingsrecht

Wij zijn voortdurend op zoek naar een student-medewerk(st)er voor de notariële praktijk. Wil je werken in een jong en dynamisch team en wil jij deel uitmaken van onze notariële praktijk?

Notariaat Amsterdam

Ondernemen vergt lef. Het lef om gebaande paden te verlaten en nieuwe mogelijkheden te zien. Steeds vaker liggen die mogelijkheden ook buiten Nederland. Ons notariaat in Amsterdam ontzorgt en ondersteunt bedrijven bij het (internationaal) ondernemen. Wij richten onze dienstverlening dan ook met name op (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht.

Denk aan het opzetten van (internationale) vennootschappelijke- en financieringsstructuren, de advisering omtrent nationale herstructureringen evenals grensoverschrijdende fusies en omzettingen alsmede de implementatie daarvan. Naast herstructureringen is er een duidelijke focus op het begeleiden van transacties, zoals management buy-outs, het opzetten van joint-venture en acquisitiestructuren alsmede de financiering daarvan, veelal ten behoeve van private equity partijen.

Het notariaat in Amsterdam is onderdeel van Andersen Tax & Legal Nederland. Andersen Tax & Legal heeft voor elk format passende dienstverlening. We zijn de aangewezen partner van ondernemers. Wij ontzorgen hen op fiscaal, juridisch, interim en corporate finance vlak. Zodat zij kunnen doen waarin ze goed zijn. Dat geldt ook voor onze internationale klanten doordat we lid zijn van Andersen Global.

De vacature

Als student-medewerk(st)er assisteer je onze (kandidaat-)notarissen bij de advisering over transacties en projecten. Je wordt betrokken bij lopende dossiers, analyseert problemen en denkt mee over creatieve oplossingen. Een uitgelezen kans om de dagelijkse notariële praktijk op het gebied van nationaal en internationaal ondernemingsrecht (beter) te leren kennen.

Wij zoeken iemand met een derdejaars bachelor of master notarieel recht met affiniteit/interesse in het ondernemingsrecht. Je bezit een sterk analytisch vermogen en sterke communicatieve/sociale vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent leergierig, gedreven en flexibel, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar.

Interesse?

Wil jij werken in een prettige werksfeer in een modern uitgerust kantoor, gelegen aan de Zuidas in Amsterdam met ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling?

Stuur dan jouw CV, cijferlijst, motivatiebrief en eventuele stagebeoordeling naar Nikita Cherkesov via +31611730454 of nikita.cherkesov@andersentaxlegal.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload your application and cv