Over ons

Onze geschiedenis

 

2005 Taxperience 's-Hertogenbosch opgericht (Nederland)

2010 Taxperience Moskou (Rusland) / Taxperience Amsterdam (Nederland) opgericht

2011 Taxperience Interim Solutions (Nederland) / Taxperience Tsjechische Republiek) / Lemaitre Taxperience GmbH (Duitsland) opgericht

2012 Taxperience Rotterdam (Nederland) opgericht

2013 Tandax Taxperience Kft. (Hongarije) / Taxperience Poland (Polen) opgericht

2014 Taxperience wordt lid van Andersen Global

2015 Taxperience Corporate Finance & Valuation Services (Nederland) / Taxperience Legal (Nederland) opgericht

2017 Naamswijziging naar 'Andersen Tax & Legal' 

 

 

Wij zijn Andersen Tax & Legal

Onze professionals zijn ondernemend en innovatief. Met een frisse blik kijken ze naar de vraag. Met hun jarenlange ervaring kennen ze de knelpunten. Eigenzinnig werken ze aan de oplossing. Met oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Ze hanteren nieuwe en bewezen oplossingen. Houden de vinger aan de pols en handelen snel. Voor elk format hebben ze een passende dienstverlening. Daarom zijn wij de aangewezen partner van ondernemers. Wij ontzorgen hen op fiscaal, juridisch, interim en corporate finance vlak. Zodat zij kunnen doen waarin ze goed zijn. Dat geldt ook voor onze internationale klanten. Als lid van Andersen Global® kunnen wij hun wereldwijd dezelfde optimale dienstverlening bieden. 

 

Hier staan wij voor

We kiezen bewust voor specialisatie. Voor diepte. Voor kwaliteit en transparantie. Pas dan kun je immers van toegevoegde waarde zijn voor de klant. Die keuze heeft ervoor gezorgd dat we uitblinken in ons speelveld. Met onze kennis, kunde en ervaring ondersteunen we zowel particuliere als nationale en internationale ondernemingen. We verkennen, ondernemen en vernieuwen. En vinden zo de optimale oplossing voor u, onze klant.