Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Andersen Tax & Legal is altijd op zoek naar ambitieuze professionals die niet houden van stilstaan.

Houd jij van 'aanpakken en doorpakken'? Heb je een creatieve insteek in combinatie met een academisch achtergrond? Wij bieden je een prikkelend beloningsmodel en een uitdagende werkomgeving zonder beperkingen in welke zin dan ook! 

 

Interesse?
Stuur ons jouw CV of bekijk onze actuele vacatures. Weet je welke kwaliteiten je in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie hierbij past of staat de juiste functie er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie en wij denken met je mee over een geschikte functie!

Andersen Tax & Legal is altijd opzoek naar nieuw talent

Assistent Finance Manager

Andersen Tax and Legal groeit hard. De financiële administratie en processen - van de inmiddels 10 verschillende entiteiten- worden complexer, uitdagender en intensiever. Om deze reden zijn wij voor onze hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch op zoek naar een fulltime Assistent Finance Manager (40 uur per week). Samen met de Finance Manager zorg je voor de juiste uitvoering van de financiële administratie. Met veel eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en groeiperspectief is deze functie de uitdaging voor de komende jaren.

Pas jij bij een (zeer) dynamische organisatie met enthousiaste collega’s en een mooi groei perspectief?

We zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

Lees meer

Consultant Indirect Tax

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Consultant Indirect Tax. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Lees meer

Tax Compliance (senior) Manager

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle Tax Compliance (senior) Manager met 8 tot 12 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Lees meer

Tax compliance (senior) Medewerker

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle Tax Compliance (senior) Medewerker met  3 tot 7 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Lees meer

Junior Fiscalist

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Junior Fiscalist’. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste starter of iemand met 1-3 jaar werkervaring met de ambitie door te groeien tot een ervaren generalist. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

Lees meer

Paralegal Notariaat Ondernemingsrecht

Voor ons snel groeiend notariaat in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent in de functie van "paralegal", bij voorkeur met minimaal 5 jaar werkervaring. Heb jij de juiste ervaring en wil je werken in een jong en dynamisch team met veel toekomstperspectief? Is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk (juridisch) advies en stukken te voorzien en daarnaast op een geheel eigen persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Lees meer

Junior Consultant Indirect Tax

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van Junior Consultant Indirect Tax. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Lees meer

Transfer Pricing Specialist, kantoor 's-Hertogenbosch

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Transfer Pricing Specialist. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder! We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

 

Lees meer

Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

Voor ons snel groeiend notariaat in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent in de functie van "kandidaat-notaris ondernemingsrecht", bij voorkeur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Heb jij de juiste ervaring en wil je werken in een jong en dynamisch team met veel toekomstperspectief? Is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk (juridisch) advies en stukken te voorzien en daarnaast op een geheel eigen persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Lees meer

Junior Transfer Pricing Specialist, kantoor ‘s-Hertogenbosch

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Junior Transfer Pricing Specialist’. Vanwege de snelle groei van onze organisatie zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een enthousiaste starter of iemand met 1-2 jaar werkervaring met de ambitie om het vak van Transfer Pricing eigen te maken. Zie jij jezelf deze positie vol passie uitoefenen? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet!

Lees meer

Werkstudent Notariaat Ondernemingsrecht

Wij zijn voortdurend op zoek naar een werkstudent voor de notariële praktijk. Wil je werken in een jong en dynamisch team en wil jij deel uitmaken van onze notariële praktijk? Reageer dan snel!

Lees meer

Tax Advisor standplaats Amsterdam

Andersen Tax & Legal is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Tax Advisor’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

Lees meer

Ervaren belastingadviseur DGA praktijk, kantoor 's-Hertogenbosch

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle en ervaren Belastingadviseur’ voor succesvolle ondernemers in de DGA praktijk. Vanwege de snelle groei van onze DGA-adviespraktijk zoeken wij ter uitbreiding van het huidige team een doortastende en zelfstandige nieuwe collega. Ben jij de ervaren professional en is het jouw passie cliënten te voorzien van zo goed mogelijk advies en op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? Wij zien graag zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie tegemoet!

Lees meer

Internship

De aanpak van Andersen Tax & Legal vraagt om creativiteit, flexibiliteit, ownership en eigenzinnigheid van haar medewerkers. Om die reden is het team van Andersen Tax & Legal samengesteld uit jonge, enthousiaste fiscale professionals die gewend zijn om buiten de gebaande paden te denken. Evengoed beschikt het tax team van Andersen Tax & Legal over tientallen jaren ervaring binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk, veelal opgedaan in een Big4 omgeving. We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Onze bedrijfscultuur is open, direct en kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Lees meer

Medewerkers

Frauke Davits

Senior Tax & Transfer Pricing Manager

Meer

Minka Maas

Tax Manager

Meer

Hayo de Hartog

Tax Practice Leader Amsterdam

Meer