Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Andersen Tax & Legal is altijd op zoek naar ambitieuze professionals die niet houden van stilstaan.

Houd jij van 'aanpakken en doorpakken'? Heb je een creatieve insteek in combinatie met een academisch achtergrond? Wij bieden je een prikkelend beloningsmodel en een uitdagende werkomgeving zonder beperkingen in welke zin dan ook! 

 

Interesse?
Stuur ons jouw CV of bekijk onze actuele vacatures. Weet je welke kwaliteiten je in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie hierbij past of staat de juiste functie er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie en wij denken met je mee over een geschikte functie!

Andersen Tax & Legal is altijd opzoek naar nieuw talent

Consultant Indirect Tax

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Consultant Indirect Tax'. Vanwege de snelle groei van onze nationale en internationale btw-adviespraktijk zoeken wij een enthousiaste, ambitieuze en doortastende nieuwe collega. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Lees meer

Paralegal (m/v) Notariaat Ondernemingsrecht

Voor onze groeiende nationale- en internationale legalisatiepraktijk zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van Paralegal (m/v), met bij voorkeur enige jaren ervaring met het ondernemingsrecht.

Lees meer

Student-medewerker (m/v) Notariaat Ondernemingsrecht

Wij zijn voortdurend op zoek naar een student-medewerk(st)er voor de notariële praktijk. Wil je werken in een jong en dynamisch team en wil jij deel uitmaken van onze notariële praktijk?

Lees meer

Tax compliance consultant (32-40 uur)

Voor onze DGA praktijk in ’s-Hertogenbosch zoeken wij een ervaren tax compliance specialist om onze succesvolle ondernemers te ondersteunen. Als lid van het tax compliance team denk je tevens (pro)actief mee over zaken als procesverbetering, communicatie en IT-oplossingen. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen?

Lees meer

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht notariaat Amsterdam

Voor ons notariaat in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van "kandidaat-notaris ondernemingsrecht", bij voorkeur met 2 tot 5 jaar werkervaring. Heb jij ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk? Wil je werken in een jong en dynamisch team en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun juridische vraagstukken?

Lees meer

Tax Advisor standplaats Amsterdam

Andersen Tax & Legal is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Tax Advisor’.  Ben jij de ervaren professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de cliënt van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken?

Lees meer

Ervaren belastingadviseur DGA praktijk, kantoor 's-Hertogenbosch

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zoeken wij een ervaren belastingadviseur om onze succesvolle ondernemers te ondersteunen.  Ben jij de ervaren professional met een eigen netwerk bestaande uit MKB organisaties en familiebedrijven? En is het jouw passie om op een persoonlijke wijze deze ondernemers van een zo goed mogelijk financieel advies te voorzien? Solliciteer vandaag nog!

Lees meer

Ervaren tax advisor internationale praktijk, kantoor 's-Hertogenbosch

Andersen Tax & Legal is momenteel op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Senior Tax Advisor’ voor succesvolle ondernemers in het middensegment. Vanwege harde groei van de Internationale praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige en doortastende nieuwe collega.

 

 

Lees meer

Transfer Pricing Specialist, kantoor 's-Hertogenbosch

Andersen Tax & Legal is op zoek naar meerdere Transfer Pricing Specialisten ter versterking van haar adviespraktijk. De ideale kandidaat - al dan niet aan te werven als onderdeel van een team – heeft een universitaire achtergrond en minimaal 4 jaar ervaring tot zeer senior niveau, opgedaan in de setting van een 'Big Four' adviespraktijk of vergelijkbaar. 

Lees meer

Medewerkers

Sam Abbing

Tax Partner

Meer

Ramon van Aarle

Tax partner

Meer

Diederik Hauser

Tax partner

Meer