Ervaren belastingadviseur DGA praktijk, kantoor 's-Hertogenbosch

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zoeken wij een ervaren belastingadviseur om onze succesvolle ondernemers te ondersteunen.  Ben jij de ervaren professional met een eigen netwerk bestaande uit MKB organisaties en familiebedrijven? En is het jouw passie om op een persoonlijke wijze deze ondernemers van een zo goed mogelijk financieel advies te voorzien? Solliciteer vandaag nog!

Andersen Tax & Legal is een bijzonder veelzijdige organisatie. Van origine zijn we een fiscale dienstverlener met circa 60 professionals. Middels ons lidmaatschap bij Andersen Global opereren we inmiddels wereldwijd. Met business lines als Corporate Finance, Legal, IT en Interim Solutions is een unieke situatie ontstaan. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen voor  een goede werksfeer en marktpositie. 

We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd  team. Er zijn korte communicatielijnen en er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

In de DGA praktijk houden we ons bezig met een dynamische portefeuille, van interessante start-ups tot familiebedrijven en grotere MKB spelers. Je houdt je bezig met de groei van je klanten, het aanmerkelijk belang, erf opvolging, estate planning etc..

Je bent nauw betrokken bij de zakelijke en privé ontwikkelingen van de DGA en zorgt voor uitstekende fiscale advisering. Je onderhoudt de contacten met de Belastingdienst en aanverwante stakeholders.

Je hebt een universitaire achtergrond en je hebt minimaal 6 jaar ervaring in de DGA praktijk. Met een doelgerichte en positief kritische instelling houd je van een mentale uitdaging. Op basis van een academisch en creatief denkpatroon kun je goed zelfstandig werken en tot adviezen en oplossingen komen. Bij Andersen Tax & Legal heb je direct klantencontact, veel eigen verantwoordelijkheid en een sterk afwisselende werkomgeving qua inhoud en variëteit aan werkzaamheden en clientèle. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden en stimuleert Andersen Tax & Legal je fiscale kennisgebieden en interesses verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Gaudelaine Tiessen via +31611867793 of HR@AndersenTaxLegal.nl. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload jouw motivatiebrief & CV