Junior Tax advisor kantoor Amsterdam

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van ‘Junior Tax Advisor’.  Vanwege harde groei van zowel de nationale- als internationale praktijk zijn wij op zoek naar zelfstandige en doortastende nieuwe collega’s. Ben jij de jonge professional die zich als generalist verder wil ontwikkelen? Hou je van dynamiek en is het jouw doel de klant van zo goed mogelijk advies te voorzien en daarnaast op een persoonlijke wijze partner te zijn bij hun fiscale vraagstukken? 

Over ons
Van een fiscale dienstverlener zijn we gegroeid naar een bijzonder veelzijdige organisatie die deel uitmaakt van het internationaal samenwerkingsverband van member-firms van Andersen Tax & Legal. Met service lines als Corporate Finance, Notariaat, IT en Interim Solutions is een unieke situatie ontstaan. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen voor  een goede werksfeer en marktpositie.

We spelen in op de wens van de ambitieuze, doelgerichte professional die houdt van een nuchtere en sympathieke werkomgeving. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd  team. Er zijn korte communicatielijnen en er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

We bedienen alle segmenten, dat wil zeggen dat we een zeer brede klantenportefeuille hebben bestaande uit nationale bedrijven als grote internationale bedrijven. 

 

Fiscalist binnen ons bedrijf
Als fiscalist mag je een keuze maken tussen internationaal of nationaal, maar beide kan ook. Je houdt je vanuit fiscaal oogpunt bezig met de groei van je klanten, de planning en het mogelijk maken van verdere professionalisering. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en je hebt al snel direct klantcontact. Ook heb je regelmatig contact met collega’s wereldwijd omdat Taxperience onderdeel deel uitmaakt van het internationaal samenwerkingsverband van member-firms van Andersen Tax & Legal.

 

Wie nodigen we graag uit?
Voor ons kantoor in Amsterdam zoeken wij fiscalisten met een universitaire achtergrond en minimaal 2 jaar ervaring. Iemand die geroken heeft aan het fiscale vak, bijvoorbeeld bij Big-4, maar beseft dat het veel dynamischer en leuker kan. Iemand die graag in een groeiende, frisse adviesorganisatie stapt en wil bijdragen aan de groei die wij momenteel doormaken. Je beschikt over een positief kritische instelling en je houdt ervan om uitgedaagd te worden.

 

Interesse?
Neem  vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct en vul hieronder je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Dennis Gosselin via +31650125710 of dennis@taxperience.nl Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload jouw motivatiebrief & CV