Tax compliance consultant (32-40 uur)

Voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een talentvolle  Tax Compliance Consultant met 3 tot 8 jaar ervaring. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen? Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder!

Andersen Tax & Legal is een bijzonder veelzijdige organisatie. Het is van origine een fiscale dienstverlener die onderdeel uitmaakt van het internationale Andersen netwerk. Met business lines als Corporate Finance, Legal, IT en Interim Solutions is een unieke situatie ontstaan. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen voor  een goede werksfeer en marktpositie.

In de DGA praktijk houden we ons bezig met een dynamische portefeuille van interessante start-ups tot familiebedrijven en grotere MKB spelers. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en waarbij je werkt in een gelijkgestemd team.

Functieomschrijving

Als lid van het tax compliance team denk je tevens (pro)actief mee over zaken als procesverbetering, communicatie en IT-oplossingen. Wij bieden een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het opstellen van aangiften inkomsten- en/of vennootschapsbelasting;
  • Contact onderhouden met cliënten en Belastingdienst;
  • Controleren van aanslagen;
  • Schrijven van bezwaarschiften;
  • Opstellen (lening)overeenkomsten;
  • Signaleren van adviesmogelijkheden.

Kortom; een uitdagende baan in en snelgroeiende organisatie. Je hebt direct klantencontact, veel eigen verantwoordelijkheid en een sterk afwisselende werkomgeving qua inhoud en variëteit aan werkzaamheden en clientèle. Wij stimuleren je, je fiscale kennisgebieden en interesses verder te ontwikkelen. De communicatielijnen zijn kort en op vrijdag sluiten we de week gezamenlijk af met een borrel.

Functie-eisen

  • Minimaal een HBO opleiding Fiscale economie  (of een vergelijkbare opleiding);
  • 3-8 jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een cijfermatig sterke aangiftemedewerker die zich herkent in de volgende persoonlijke eigenschappen: accuraat, communicatief vaardig, ambitieus, leergierig, zelfstarter, collegiaal, ondernemend, commercieel en empathisch.

Interesse?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met Frans Brugman via +31611198915 of HR@andersentaxlegal.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload jouw motivatiebrief & CV