Tax compliance consultant (32-40 uur)

Voor onze DGA praktijk in ’s-Hertogenbosch zoeken wij een ervaren tax compliance specialist om onze succesvolle ondernemers te ondersteunen. Als lid van het tax compliance team denk je tevens (pro)actief mee over zaken als procesverbetering, communicatie en IT-oplossingen. Zoek jij een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen?

Andersen Tax & Legal is een bijzonder veelzijdige organisatie. Het is van origine een fiscale dienstverlener die onderdeel uitmaakt van het internationale Andersen netwerk. Met business lines als Corporate Finance, Legal, IT en Interim Solutions is een unieke situatie ontstaan. Cross selling, ondernemerschap en modern management zorgen voor  een goede werksfeer en marktpositie.

In de DGA praktijk houden we ons bezig met een dynamische portefeuille van interessante start-ups tot familiebedrijven en grotere MKB spelers. Met een uitgebreide en hard groeiende klantenportefeuille zijn er continu inhoudelijke uitdagingen te vinden en werk je in een gelijkgestemd team.

 

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Het opstellen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting;
  • Schrijven van adviezen en memo’s;
  • Controleren van aanslagen;
  • Schrijven van bezwaarschiften;
  • Opstellen (lening)overeenkomsten;

 

Functie-eisen:

  • Minimaal een HBO opleiding Fiscale economie  (of een vergelijkbare opleiding)
  • 4 tot 8 jaar werkervaring opgedaan in een DGA praktijk.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Wij zijn opzoek naar een cijfermatig sterke aangiftemedewerker die zich herkent in de volgende persoonlijke eigenschappen: accuraat, communicatief vaardig, ambitieus, leergierig, zelfstarter, collegiaal, ondernemend, commercieel en empathisch.

 

Wij bieden:
Een uitdagende baan in en snelgroeiende organisatie. Bij Andersen Tax & Legal heb je direct klantencontact, veel eigen verantwoordelijkheid en een sterk afwisselende werkomgeving qua inhoud en variëteit aan werkzaamheden en clientèle. Er zijn er veel doorgroeimogelijkheden en wij stimuleren je je fiscale kennisgebieden en interesses verder te ontwikkelen. De communicatielijnen zijn kort en op vrijdag sluiten we de week gezamenlijk af met een borrel.

 

Interesse?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of solliciteer direct hieronder en vul je gegevens in. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Gaudelaine Tiessen via +31611867793 of gaudelaine.tiessen@andersentaxlegal.nl. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload jouw motivatiebrief & CV