Werelddekking

Andersen Global werd opgericht in 2013 als internationale entiteit voor het opzetten van service-model dat wereldwijd naadloos de beste fiscale en juridische professionals levert.

Het Nederlandse bedrijf Taxperience is lid van Andersen Global® een wereldwijde en internationale samenwerking van leden bestaande uit fiscale en juridische professionals.

 • Werelddekking

  Andersen Global® is een organisatie van juridisch afzonderlijke en onafhankelijke memberfirms, bestaande uit meer dan 3000 professionals wereldwijd, met meer dan 450 wereldwijde partners verspreid en gevestigd op meer dan 109 locaties wereldwijd. Onze groei is een bijproduct van de uitstekende klantenservice van onze mensen, de beste professionals in de branche. Ons doel is niet om de grootste te worden, maar wel om ‘best-in-class’ service te kunnen bieden die waar ook ter wereld naadloos aansluit bij uw wensen.

 • Client-Services

  Onze professionals delen een gemeenschappelijke achtergrond en visie. Zij hebben allemaal de nodige ervaring opgedaan en staan voor kwaliteit, klantgerichtheid en toewijding. Klantfocus heeft bij al onze professionals de hoogste prioriteit.

 • Gemeenschappelijke kernwaarden

  Alle leden en professionals van Andersen Global staan voor dezelfde kernwaarden. Dit zorgt ervoor dat onze “best-in-class” dienstverlening consistent en wereldwijd wordt uitgedragen.

 • Eén bedrijf

  Via Andersen Global creëren we een blijvende plek - een onderneming waar klanten over de hele wereld de beste, meest uitgebreide fiscale dienstverlening wordt geboden.