Werelddekking

Andersen Global werd opgericht in 2013 als internationale entiteit voor het opzetten van service-model dat wereldwijd naadloos de beste fiscale en juridische professionals levert.

Het Nederlandse bedrijf Taxperience is lid van Andersen Global® een wereldwijde en internationale samenwerking van leden bestaande uit fiscale en juridische professionals.

 • Werelddekking

  Andersen Global bestaat uit bijna 1800 professionals verspreid over meer dan 59 locaties wereldwijd. Onze groei danken wij aan de uitstekende service van onze mensen. De beste professionals binnen hun vakgebied. Ons doel is niet om de grootste te worden, maar wel om ‘best-in-class’ service te kunnen bieden die waar ook ter wereld naadloos aansluit bij uw wensen.

 • Client-Services

  Onze professionals delen een gemeenschappelijke achtergrond en visie. Zij hebben allemaal de nodige ervaring opgedaan en staan voor kwaliteit, klantgerichtheid en toewijding. Klantfocus heeft bij al onze professionals de hoogste prioriteit.

 • Gemeenschappelijke kernwaarden

  Alle leden en professionals van Andersen Global staan voor dezelfde kernwaarden. Dit zorgt ervoor dat onze “best-in-class” dienstverlening consistent en wereldwijd wordt uitgedragen.

 • Eén bedrijf

  Via Andersen Global creëren we een blijvende plek - een onderneming waar klanten over de hele wereld de beste, meest uitgebreide fiscale dienstverlening wordt geboden.