Juridisch advies

'Onafhankelijkheid' - Ons platform stelt ons in staat om objectief te zijn; onze adviezen en oplossingen zijn altijd in het beste belang van onze klant.

Juridisch advies

 

Ondernemen vergt lef. Het lef om gebaande paden te verlaten en nieuwe mogelijkheden te zien. Steeds vaker liggen die mogelijkheden ook buiten Nederland. Ons notariaat in Amsterdam ontzorgt en ondersteunt bedrijven bij het (internationaal) ondernemen. Dat kunnen we omdat we gespecialiseerd zijn in (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord en in het bijzonder vanuit een notarieel perspectief.

 

Denk aan het opzetten van (internationale) vennootschappelijke- en financieringsstructuren, de advisering omtrent nationale herstructureringen evenals grensoverschrijdende fusies en omzettingen en de implementatie daarvan. Naast herstructureringen is er een duidelijke focus op het begeleiden van transacties, zoals management buy-outs, het opzetten van joint-venture en acquisitiestructuren alsmede de financiering daarvan, veelal ten behoeve van private equity partijen.


Ons juridische team

Robbert Ros

Senior Notary Associate

Meer

Ramon van Aarle

Partner

Meer

Ruben van Aarle

Partner

Meer