Keeyns

Slimme Tax Compliance Software

Software

Controle over uw fiscale advies, aangiftes en bedrijfsdocumenten

In een snel veranderende wereld wordt ook de juridische en fiscale wetgeving er niet eenvoudiger op. Het wordt steeds moeilijker het overzicht te houden. Laat staan ‘in control’ te zijn. Helemaal als u internationaal actief bent.

Met Keeyns krijgt u volledige controle over uw fiscaal advies, aangiftes en alle  documenten die hiermee verbonden zijn. De gebruiksvriendelijke ‘document storage tool’ maakt het mogelijk al uw aanverwante documenten eenvoudig te beheren. Altijd in controle.

 

Eenvoudig

Keeyns is – zoals de naam vermoedt – een ‘keen’ systeem. Met Keeyns managet u makkelijk uw (globale) fiscale aangiften en monitort u betalingstermijnen en andere relevante deadlines. Het dashboard in combinatie met e-mailnotificaties brengen u tijdig op de hoogte van eventuele deadlines. Een overzichtelijke workflow maakt meteen duidelijk wie ‘ownership’ heeft.

 

Veilig

Met Keeyns beheerst u uw (wereldwijde) fiscale en financiële situatie volledig. Keeyns is een erkende Cloud-oplossing wat zorgt voor een hoog beveiligingsniveau. Tegelijk geeft het thrusted third parties en medewerkers (gedeeltelijk) toegang tot uw belastingdocumenten. Keeyns is veilig en interactief. Hiermee wordt de controle en het beheer van uw globale fiscale situatie eenvoudig en overzichtelijk.

 

Meer informatie vindt u op: www.keeyns.com