Cigdem Sahin

Junior Legal Consultant

  • 073-2060210

  • 06-15497963

  • cigdem.sahin@AndersenTaxLegal.nl

  • Werklocatie: Amsterdam

  • Linkedin

Ik behaalde mijn eerste master, Ondernemingsrecht, op de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar ik specifieke expertise heb opgedaan in effectenrecht. Vervolgens heb ik op de Duisenberg school of finance mijn tweede master, Finance & Law, behaald waar ik specifieke expertise heb opgedaan in het kader van financieringsmogelijkheden voor MKB’ers op verschillende kapitaalmarkten. Mijn achtergrond geeft mij de mogelijkheid om (internationale) juridische financiële complexe zaken te begrijpen en verder te gaan dan de juridische en financiële context waarop de financiële markten en marktdeelnemers opereren. Ik heb een sterke achtergrond in banking & finance, herstructurering en insolventie, fondsen en beleggingsmanagement, MKB-financiering en M&A. Tijdens mijn studies heb ik verschillende werkervaring opgedaan (bijvoorbeeld paralegal, research assistent, docent, sales consultant, etc.).

 

Binnen AndersenTax & Legal ("Andersen") richt ik mij op juridische, strategische en corporate finance zaken. Wanneer ik cliënten adviseer, zoek ik naar mogelijkheden die juridisch mogelijk en financieel smart zijn waarbij ik de korte, middellange en lange termijn zoveel mogelijk afstem.

 

Waarom ik gekozen heb voor Andersen was vrij simpel: wij 1) focussen op value creation; 2) bezitten expertise over juridische, fiscale en corporate finance zaken; 3) begrijpen begrippen als innovatie, investeringen, efficiëntie en effectiviteit; en 4) zijn snel, creatief en denken in mogelijkheden en smart solutions waarin sustainability, vooruitgang en succes sleutelwoorden zijn in onze strategie.