Hans de Vries

Director Human Capital Services

  • +31732060228

  • +31651613403

  • hans.de vries@andersentaxlegal.nl

  • Werklocatie: 's-Hertogenbosch

  • Linkedin

Ik ben in 1995 gestart als belastingadviseur bij Arthur Andersen, waarvan de Nederlandse activiteiten in 2002 zijn opgegaan in Deloitte. Tot januari 2018 ben ik bij Deloitte werkzaam geweest in de Global Employer Services praktijk. Ik heb fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en ben naast mijn werkzaamheden voor Andersen Tax & Legal ook aktief als fiscaal auteur voor (onder andere) Kluwer.

Mijn werkzaamheden voor de Human Capital Services praktijk van Andersen Tax & Legal vallen uiteen in twee delen. Ik adviseer werkgevers op het gebied van de Nederlandse loonbelasting en sociale verzekeringen (loonbelastingpraktijk) en daarnaast adviseer ik internationaal opererende ondernemingen op het gebied van grensoverschrijdende arbeid (expat praktijk). Als adviseur streef ik altijd naar een partnerschap met mijn klant, om samen oplossingen te zoeken voor fiscale uitdagingen. Ik werk liever ‘met’ een klant dan ‘voor’ een klant.

De ‘can do’ mentaliteit van werken bij Andersen Tax & Legal spreekt mij aan. Andersen Tax & Legal lost klantvragen niet alleen deskundig op, maar biedt daarnaast toegevoegde waarde vanuit anders denken, creativiteit en (mede)ondernemerschap, waarbij innovatie, nieuwe samenwerkingsverbanden en andere extra inspanningen als normaal worden beschouwd.