Martijn Dekker

Corporate Finance Partner

  • 073-6488997

  • +31622712496

  • martijn.dekker@AndersenTaxLegal.nl

  • Werklocatie: 's-Hertogenbosch

  • Linkedin

Finance follows strategy. Het scheidsvlak van een duidelijke strategie en de daarbij behorende financiële onderbouwingen vormen de kern van mijn werkzaamheden: het aan–en verkopen van bedrijven. Als M&A-adviseur ben ik werkzaam bij Andersen Tax & Legal. 

Na een aantal jaren bij een Corporate Finance kantoor (inter-)nationale overnames te hebben begeleid ben ik 1 januari 2015 managing partner van de servicelijn Corporate Finance bij Andersen Tax & Legal in Nederland geworden. De pragmatische setting, no-nonsense instelling en de drive om goede resultaten te boeken zijn een prima omgeving om te floreren in mergers & acquisitions.

Met het Corporate Finance team begeleiden wij aan -en verkopen van bedrijven waarbij wij naast uitgebreide analyses voor kwalitatieve documentatie zorgen. Nog belangrijker is dat we de markt onderzoeken en de juiste kopers voor bedrijven weten te vinden of precies die ontbrekende schakel voor kopende partijen weten te identificeren.

Naast een MBA (Tias Nimbas) heb ik de opleiding Business Valuation aan de Rotterdam School of Management gevolgd en ben ik afgestuurd als gerechtelijk deskundige in Leiden. Naast begeleiding bij overnames kan ik op de juiste manier adviseren op het gebied van bedrijfswaarderingen. Makkelijk indien na een participatie, aankoop of verkoop de zaken toch wat anders lopen.