Minka Maas

Tax Manager

  • +31736489014

  • +31625574010

  • minka.maas@AndersenTaxLegal.nl

  • Werklocatie: 's-Hertogenbosch

  • Linkedin

Ik vind het een uitdaging om het persoonlijk contact te combineren met het geven van een goed fiscaal advies.

In mijn werk bij Andersen Tax & Legal houd ik me voornamelijk bezig met estate planning. Estate planning houdt kortgezegd in dat we kijken naar mogelijkheden om vermogen op een fiscaal zo aantrekkelijk mogelijke manier over te dragen aan de volgende generaties. Wat ik leuk vind aan estate planning is de persoonlijke kant. Fiscale vraagstukken zijn interessant, maar wat mij nog meer interesseert is de persoon met wie ik aan tafel zit. Vaak zijn de motiveringen om voor een bepaald product of een bepaald advies te kiezen namelijk voor een gedeelte tevens niet-fiscaal.

Mijn werkzaamheden variëren van een advies over bedrijfsoverdracht aan de kinderen, het in overleg met de notaris opstellen van een goed testament en goede huwelijkse voorwaarden tot het voorbereiden van een aangifte erfbelasting samen met de erfgenamen.

In mijn werkzame jaren voorafgaand aan Andersen Tax & Legal heb ik ervaring opgedaan bij o.a. Deloitte Private Client Services, waar ik me tevens bezig hield met de advisering van particulieren en ondernemers.

Het werk bij Andersen Tax & Legal spreekt mij aan vanwege de praktische inslag, waarbij de klant centraal staat. Het doel is niet het leveren van een antwoord, maar het leveren van een oplossing waar de klant verder mee kan. We geven advies dat passend is voor de unieke situatie door echte betrokkenheid.De enorme diversiteit aan klanten en vraagstukken maakt het een mooie uitdaging om elke klant een passend werkbaar advies te leveren.