Ralph Mulkens

Notary Partner

  • +31207005401

  • +31631678200

  • ralph.mulkens@AndersenTaxLegal.nl

  • Werklocatie: Amsterdam

  • Linkedin

Ik heb mijn master, Ondernemingsrecht, behaald aan de Universiteit Utrecht waarbij ik specifiek expertise heb opgedaan in fusies, overnames en herstructureringen. Sinds 2002 ben ik werkzaam geweest bij verschillende advocatenkantoren en in 2016 ben ik tot notaris benoemd, met plaats van vestiging in Amsterdam. 

Ik ben gespecialiseerd in (internationaal) corporate governance, herstructureringen, fusies, overnames en kapitaalmarkten (zowel equity als debt). De meer dan 15 jaar ervaring die ik heb opgedaan binnen deze specifieke vakgebieden, stelt mij in staat cliënten op een hoog strategisch niveau te adviseren. Mijn dienstverlening kenmerkt zich met termen als kwaliteit en waarde creatie, hetgeen ik combineer met het bieden van pragmatische oplossingen. 

Als hoofd van de juridische afdeling binnen Andersen Tax & Legal, focus ik mij op het coördineren van transacties, waarbij ik tevens adviseer vanuit een juridisch, strategisch en financieel perspectief. Een aanzienlijk deel van mijn praktijk bestaat uit internationale transacties, hetgeen zich vertaalt in mijn uitgebreide expertise met betrekking tot herstructureringen, joint ventures en management buy-out alsmede de financiering daarvan. 

Kort gezegd, wij, Andersen Tax & Legal, zijn een organisatie met een wereldwijde impact, hetgeen zorgt voor een talrijk aantal interessante cliënten en zaken. Het dienen van de belangen van onze cliënten op een kwalitatief hoog niveau is het belangrijkste doel. Dit stelt ons in staat om een betere competitieve marktpositie te hebben.