Robbert Ros

Senior Notary Associate

  • +31732060214

  • +31646118042

  • robbert.ros@andersentaxlegal.nl

  • Werklocatie: 's-Hertogenbosch, Amsterdam

Ik ben mijn universitaire jaren begonnen met de studie economie. Na twee jaar ben ik overgeschakeld naar fiscaal en notarieel recht. Ik heb na het behalen van mijn master verschillende post academische opleidingen gedaan waarbij ik specifieke kennis heb opgedaan binnen het vakgebied ondernemingsrecht. Deze kennis heb ik meer dan tien jaar toegepast bij een groot (inter)nationaal advocaten en notariskantoor. Ik ben gespecialiseerd in de vakgebieden fusies en overnames, financieel recht, internationaal corporate governance en ondernemingsrecht. 

Mijn cliënt portfolio bestaat uit verscheidene marktparticipanten, zoals multinationals, private equity, banken, financiële instituties, MKB'ers en venture capital. Mijn cliënten opereren in verschillende markten, zoals electronics, media, gezondheidszorg, beleggingen, kapitaal markten en IT/ICT. 

De diversiteit die mijn achtergrond met zich meebrengt, stelt mij in staat om cliënten vanuit de toezichthoudende bestuurdersrol op financieel, fiscaal alsmede vanuit juridisch perspectief te adviseren, hetgeen leidt tot strategisch meedenken en daadwerkelijk gericht adviseren, waardoor ik in mijn dienstverlening een hoge mate van efficiëntie en waarde creëer. Ik begrijp, denk mee, weet hoe en handel op grond daarvan. 

Ik heb gekozen voor Andersen Tax & Legal om de volgende redenen: geweldige mensen om mee samen te werken en geweldige cliënten om voor te werken, beide in combinatie met een geweldige organisatie om te werken.