Sam Abbing

Tax Partner

  • 070-6488991

  • +31630368851

  • sam.abbing@AndersenTaxLegal.nl

  • Werklocatie: 's-Hertogenbosch

  • Linkedin

Praktische oplossingen bedenken voor fiscale vraagstukken, dat vormt de grondslag voor mijn drive als dienstverlener! Mijn naam is Sam Abbing en ik ben partner bij Andersen Tax & Legal.

Groot gebracht in de fiscale adviespraktijk van Arthur Andersen en Deloitte en op een mooi moment met twee collega’s aan een avontuur begonnen dat zich ontwikkelde tot het bedrijf ‘Taxperience’. Vandaag de dag verder onder de vertrouwde naam Andersen Tax & Legal. Ik richt me binnen Andersen Tax & Legal niet uitgesproken op een bepaalde groep ondernemingen, zo ondersteun ik zowel startups als beursgenoteerde bedrijven. Het meest belangrijk vind ik dat ik mijn klanten verder kan helpen met mijn fiscale kennis en kunde, met een positieve ‘return on investment’ als resultaat. Met drie jaar ervaring als in-house interim tax manager op de klok werk ik het liefst samen in plaats van dat ik adviseer op afstand.  Een scherp oog voor de wens van een klant, een duidelijk advies en accuraat reageren in een brede praktijk zijn voor mij dan ook key-begrippen die mijn klanten van mij kunnen verwachten. 

Ik ben er van overtuigd dat ik ook voor uw fiscale vraagstuk een praktische oplossing kan bedenken dus neem contact op en laten we snel samen zitten!