Sjoëlla Jakoba

Notary Associate

  • +31207005404

  • +31615646020

  • sjoella.jakoba@AndersenTaxLegal.nl

  • Werklocatie: Amsterdam

  • Linkedin

Ik heb aan de Universiteit Leiden twee bachelors en twee masters behaald, namelijk ondernemingsrecht en notarieel recht. Sindsdien ben ik meer dan zeven jaar werkzaam binnen de juridische sector. 

Ik heb veel ervaring met (internationaal) corporate governance hetgeen ik dagelijks kan toepassen bij het verlenen van mijn diensten aan cliënten. Ik ben gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, zoals fusies en overnames, herstructureringen, joint ventures, management- en werknemersparticipaties, het opzetten van vennootschapsrechtelijke structuren met een stichting van bijzondere aard, zoals STAK, ANBI en SBBI. 

Mijn cliënt portfolio bestaat uit verscheidene marktparticipanten, zoals multinationals, hedge funds, financiële instituties, MKB'ers, venture capitals, en bijzondere stichtingen. Mijn cliënten opereren in verschillende markten, zoals detailhandel, kapitaal markten, gezondheidszorg en agricultuur. 

Integriteit, resultaat gedreven en gedisciplineerd zijn de woorden die voor mij Andersen Tax & Legal beschrijven. Wij verlenen onze dienstverlening met de gedachte dat: "onze cliënten het beste van ons waard zijn".