Tien-Phat Huynh

Senior Notary Associate

  • +31207005403

  • +31623822356

  • tien-phat.huynh@andersentaxlegal.nl

  • Werklocatie: Amsterdam

  • Linkedin

Zakelijke ondernemingen ondersteunen waarbij ik complexe zaken simpel tracht te houden is wat ik nastreef.

Na het afronden van mijn rechten studie aan de Universiteit Utrecht, waarbij ik gespecialiseerd ben in het ondernemings- en het notariële recht, ben ik mijn carrière bij het Ministerie van Justitie begonnen. Na zeven jaar heb ik besloten om de overstap te maken naar de private sector, omdat ik een carrière binnen het notariaat wilde.

Sindsdien, heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in verschillende werkgebieden, zoals fusies en overnames, herstructureringen, grensoverschrijdende transacties, kapitaalmarkten en corporate governance. Verder heb ik ook ervaring met het bieden van ondersteuning aan zowel publieke als private partijen op de financiële markten, variërend van multinationals , trustfondsen, beleggingsinstellingen, MKB-ondernemingen, venture capital, hedge funds en financiële instellingen.

Mijn hoofddoel is het bieden van uitstekende dienstverlening aan cliënten, gekenmerkt door effectiviteit, efficiëntie en value creation, waarbij ik een pragmatische aanpak heb. Ik hou mij bezig met alle relevante vraagstukken en daarnaast bied ik ondersteuning aan zakelijke ondernemingen.